040 557 3475

Kattavat vaihtolavapalvelut Turussa ja lähikunnissa

Taloyhtiön pihatalkoot tulossa tai rakennustyömaalla työt käynnissä?

“Nostopalvelut Lindholm Janne Tmi tarjoaa kattavat vaihtolavapalvelut Turussa ja lähialueilla. Toimitamme sinulle toiveesi mukaisen matala- tai korkeareunaisen vaihtolavan sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä kuin yrityksiä kaikissa vaihtolavatarpeissa. Noudamme vaihtolavan pois ja toimitamme lavan sisällön asianmukaisesti joko kaatopaikalle tai kierrätettäväksi. Vuokraamme lavoja sekä lyhyeeseen että pitempään tarpeeseen. Tyypillisiä kohteitamme ovat mm työmaat, purkukohteet, muuttotyhjennykset ja taloyhtiöiden talkoot.

Vaihtolavojen toimittamisen voi kuulostaa melko yksinkertaiselta tehtävältä. Alalla tarvitaan kuitenkin asiantuntemusta. Pitkän kokemuksemme pohjalta osaamme ehdottaa asiakkaalle parhaan lavamallin, neuvoa lavan sijoittelussa ja toimittaa sopivan määrän lavoja. Esimerkiksi suuremmissa purkukohteissa tulee huomioida eri jätelajit. Tilaamalla useamman lavan eri jätetyypeille asiakas säästää jäte- ja kierrätysmaksuissa.

Ota yhteyttä, niin katsomme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden.”

Vaihtolavapalvelut luotettavasti Turussa sekä lähikunnissa

Esimerkiksi pihatalkoiden tai rakentamisen sivutuotteena syntyy aina suuri määrä jätettä, puutarhajätettä tai risuja. Siivous hoituu helpoiten keräämällä jäte vaihtolavalle, jota kutsutaan myös nimillä:

  • Siirtolava
  • Talkoolava
  • Risulava
  • Roskalava
  • Romulava

 

 

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi